Illidan1995 | Дата: Суббота, 26.01.2013, 16:23 | Сообщение # 1 |
Владыка Хаоса
Статус: Offline
| Я знаю що я псих, я знаю що один, я знаю що я декому дорогий, а декому на мене наплювати, я знаю що таке біль, як душевний так і фізичний, та це не зрівняти з болюю сердця та криком душі водночас, ця біль не виносима, вона розриває душу, від цієї болі хочеться померти, хочеться забути все і всіх, крім неї, одної, єдиної, єдиної на всесвіті, такої ще не було, і не буде, вона є зараз, в цьому світі, в цьому часі, і навіть тут, на цьому сайті, вона єдина... Єдина кого я не зможу ніколи забути, ніколи образитись на неї. Ніколи не перестану любити її одну. Хто хоче насміхайтеся над мною, пишіть що забажаєте мені, звішуйте на мене всі свої проблеми, і я їх уладнаю, бийте, катуйте, убивайте, я ніколи не відречусь від неї, ніколи не зможу забути її, не зможу зненавидіти, і все буду робити щоб вона була щаслива і не знала горя, життя віддам за неї без роздумів, зроблю все для неї... Якщо хочете бичуйте мене, знущайтесь наді мною, я не ображусь, не знаю що таке образа, знаю тільки прощення, хто буде робити щось зі мною, я не ображусь, тільки вам пробачу, бо не знаєте що робите, кажіть що хочете, я тиран, псих, чокнутий і так дальше. Це все правда, я не відрікаюсь від цього, я знаю що поганий, що гіршиш не існує, та втой же час я ангел, з білими як промінь сонця крилами, такій вже я, і мене не змінити, пробачте мене за все, та не знаю що ви маєте пробачати, хочу тільки одного, щастя для неї, і прошу одного, не кривдьте її, вона все що я маю, і ціную понад усе, образите її, і вам не жити! Рус. версия Я знаю что я псих, я знаю что один, я знаю что я кому-то дорог, а некоторым на меня наплевать, я знаю что такое боль, как душевная так и физический, и это не сравнить с боли сердца и криком души одновременно, эта боль НЕ виносима, она разрывает душу, от этой боли хочется умереть, хочется забыть все и всех, кроме нее, одной, единой, единственной на вселенной, такой еще не было и не будет, она сейчас, в этом мире, в этом времени , и даже здесь, на этом сайте, она единственная ... Единственная кого я не смогу никогда забыть, никогда обидеться на нее. Никогда не перестану любить ее одну. Кто хочет насмехайтесь надо мной, пишите что хотите мне свешивает мне все свои проблемы, и я их уладим, бейте, пытайте, убивайте, я никогда не отрекусь от нее, никогда не смогу забыть ее, не смогу возненавидеть, и все буду делать чтобы она была счастлива и не знала горя, жизнь отдам за нее без раздумий, сделаю все для нее ... Если хотите бичуют меня, издевайтесь надо мной, я не обижусь, не знаю что такое оскорбление, знаю только прощение, кто будет делать что- то со мной, я не обижусь, только вам прощу, потому что не знаете что делаете, говорите что хотите, я тиран , псих, чокнутый и так далее. Это все правда, я не отрекаюсь от этого, я знаю что плохой, что хуже не существует, и в то же время я ангел с белыми как луч солнца крыльями, такой уж я, и меня не изменить, простите меня за все, и не знаю что вы прощать, хочу только одного, счастье для нее, и прошу одного, не обижайте ее, она все что я и ценю больше всего, обидите его, и вам не жить!
|
|
| |