Illidan1995 | Дата: Суббота, 26.01.2013, 16:22 | Сообщение # 1 |
Владыка Хаоса
Статус: Offline
| Як набридло жити, набридло муки і знущання ці терпіти, ворожість і ненависть відчувати, набридло все і кожному прощати, яка б не була образа, я завжди її пробачу, яка б не була мука чи знущання, я їх терпеливо зношу, яка б ненависть та ворожнеча не була б на мині тих кого я знаю, вони з часом заспокоюються, я ніколи обазу не тримаю, не можу образу тримати на когось, особливо на друзів, хоч вони мене й розчаровують в саму кульмінацію найважливіших подій, я все прощаю. Та мені чийогось прощення не треба, мені воно нідочого. Просто хочеться забути все і зникнути, зникнути від всіх, забути, побути наодинці, не перейматися тим що знаю заборонене, бути на одинці зі своїми думками, мріями, книгами, і серцем своїм. І хочеться їй сказати: таких як я мільйони, та я такий один, і тебе так полюбити не зможе ніхто і ніщо як я зараз люблю її, вона одна, єдина, єдина на весь всесвіт, єдина така для мене, та не моя вона, не знає напевно що я її люблю, що за неї життя без роздумів віддам, що зроблю все можливе щоб вона не знала горя, що я не дозволю її скривдити, що вона мені дороще за все що я маю, що її любити буду вічно, що вона єдина у всьому світі окрім Святої тройці, що без неї я помру, що робити буду все, тіль щоб вона була щасливою вічно, хоч і не зі мною, та з кимось іншим, з щастям та долею своїми, і хай їх оминає горе та не щастя. І я тільки скажу, прощай... Рус. версия Как надоело жить надоело муки и издевательства эти терпеть, неприязнь и ненависть чувствовать, надоело все и каждому прощать, которая не была обида, я всегда ее прощу, которая не была мука или издевательство, я их терпеливо переношу, которая ненависть и вражда не была бы на налимы тех кого я знаю, они со временем успокаиваются, никогда обаз не держу, не могу образа держать на кого- то, особенно друзей, хотя они меня разочаровывают в самую кульминацию важнейших событий, я прощаю. Но мне чьего-то прощения не надо, мне оно ни к чему. Просто хочется забыть все и исчезнуть, скрыться от всех, забыть, побыть наедине, не думать о том что знаю запрещено, быть наедине со своими мыслями, мечтами, книгами, и сердцем своим. И хочется ей сказать: таких как я миллионы, и я такой один, и тебя так полюбить не сможет никто и ничто как я сейчас люблю ее, она одна, единственная, единственная на всю вселенную, единственная такая для меня, и не моя она, не знает наверняка что я ее люблю, что за нее жизнь без раздумий отдам, что сделаю все возможное, чтобы она не знала горя, что я не позволю ее обидеть, что она мне дороще за все я, что ее любить буду вечно она единственная во всем мире кроме Святой троицы, что без нее я умру, что делать буду все, толь чтобы она была счастлива вечно, хотя и не со мной, и с кем-то другим, со счастьем и судьбой своих и пусть их обходит горе и не счастье. И я только скажу, прощай ...
|
|
| |